Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Aplicatie pentru managementul transporturilor
Brand
Morpheus Auto
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Http://www.progression-tech.ro/morpheus-auto.html
Solutia inteligenta pentru transporturi!

Aplicatie pentru Managementul Parcului Auto

In afaceri ai nevoie de eficienta, de flexibilitate si de un control bun al resurselor.

E momentul sa reduci costurile generate de gestiunea parcului tau auto, si sa cresti productivitatea soferilor si masinilor. Ai nevoie de o singura aplicatie in care  sa poti sa iti organizezi cursele, traseele, alertele, soferii, masinile si reparatiile.

Iar daca stii in orice moment, si din orice locatie cum se desfasoara activitatea companiei tale folosind un sistem integrat, gestiunea flotei de masini devine extreme de dinamica si usor de realizat.

Morpheus Auto este o aplicatie integrata de management al parcului Auto, bazata pe tehnologii de programare de ultima ora si pe expertiza echipei noastre in lucrul cu mari companii de transport din Romania.

Aplicatia ruleaza intr-un server web, fiind accesibila utilizatorilor ei din diverse puncte de acces din intreaga lume, si in acelasi timp oferind informatii in timp real despre flota auto: masini, curse, soferi, incasari, cheltuieli si multe altele.

In acelasi timp aplicatia este usor de administrat si actualizat direct pe server de catre administratori, si extrem de prietenoasa si usor de utilizat de catre orice utilizator, permitand accesul unui numar practic nelimitat de utilizatori.

Morpheus Auto este o solutie complexa care acopera necesitatile de evidenta, coordonare si control a activitatilor de transporturi, administrative si financiare.

Este destinat proprietarilor si utilizatorilor care dispun de un parc de autovehicule.

Morpheus este adaptat perfect oricaror nevoi de software ale firmelor din domeniul transporturilor interne si internationale multimodale rutiere, aeriene si navale (persoane, marfa, logistic, curierat, mutari, inchirieri).

Prioritatea de trecere cu Morpheus!
Din Gura in Gura